Butiker som ställer ut 2-4 oktober 2020

Butikerna som kommer med sitt härliga sortiment till Stockholm Hobby and Craft, 2-4 oktober 2020

 

FB KiAs Butik:    https://sv-se.facebook.com/KiAs-Butik-451833284849813/
KiAs Butik Webbshop:  http://www.webbshop.kiasbutik.se/sv/
KiAs Butik blogg: http://kiasbutikscrapochdesign.blogspot.com/
Instagram: KiAs Butik

KiAs Butik startades 2011 i Bräkne-Hoby mitt i Blekinge efter 6 månaders renovering i gammal stil med över 250 kvm med kurslokal inklusive lekrum.
Mitt MÅL är att ALLA skall kunna scrappa tillsammans i alla åldrar, med olika personligheter och med olika ideer men framför allt, för att kunna ha kul tillsammans, hjälpa varandra och kunna känna glädje och vara nöjd med sina alster…..
ALLA KAN!

Försöker hålla ett brett utbud i butiken, 68 ställ med papper, mängder med dekorationer och dies.
Med tiden har mitt egna märke KiAs Design utvecklats med egna Klippark, mönsterpapper, stämplar och dies.
Försöker hålla mig till svenska grossister så mycket som möjligt

VÄLKOMNA!
Kristin

*************************************************************

Webshop: frulimegron.se
Blogg: frulimegron.blogspot.com/
Facebook: Facebook.com/frulimegron
Instagram: instagram.com/frulimegron
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCgY5tnlFYbBDxiypVjEuERg

Loggan ligger bifogad.

Företagspresentation;

Vi är en pysselbutik med ett stort och varierat sortiment, just nu har vi ca 7000 artiklar. Vi älskar chipboard, mixed media, lerformar och papper men vi har såklart mycket mycket annat också. Vårt motto är att alla ska ha råd att pyssla och därför försöker vi hålla låga priser på vårt sortiment och letar aktivt efter nya spännande leverantörer med fantastiska artiklar till låga priser.

Vi har en webshop som vi hela tiden uppdaterar med nya varor men du är även välkommen att handla i vår lagershop på Älvhagsvägen 11 i Upplands Väsby (2,5 mil norr om Stockholm). Jag hoppas vi ses! 

Kramar Fru Limegrön

*************************************************************

Hemsidan: https://www.ängladesign.se/
FaceBook: Facebook.com/angladesignab
Instagram: angladesign

Butiken ÄnglaDesign.se har funnits sedan 2008. I mars 2019 tog Johan och Inger över, vi har även god hjälp av Emma som kan mycket om våra produkter.
Vi på ÄnglaDesign.se vill göra vårt yttersta för att hitta produkter med bästa kvalitet och med bra priser.
Vi försöker att alltid ha snabba leveranser, snabb återkoppling vie e-post, allt för att få riktigt nöjda kunder. Vårt sortiment består av det mesta som behövs för att kunna designa och göra egna smycken. Dvs pärlor, hängen, berlocker, kedjor, örhängesdelar, tassels, hattpinnar, pärlhattar, fästen, avslut, lås, tråd, wire, gummislang mm. Vi har stort utbud av ramberlocker, nyckelringar, klisterbubblor och cabochoner. Dessutom har vi färdiga nyckelringar med olika texter/budskap eller tillverkar efter egna önskemål. 

Välkomna

Inger och Johan 

*************************************************************

Hej!
Jag heter Michaela Gonzalez och jag är grundaren och ägaren av DiamondPix.
Jag startade DiamondPix oktober 2018 med viljan att få fram ett företag så att alla ska ha råd att skapa med en hobby som ni älskar.
Det har varit mycket blod, svett och tårar men det har slutat med att jag är en av de största diamond painting butik i Sverige och jag strävar efter att bemöta kunderna med det bästa och få in bra kvalitet istället för kvantitet på våra produkter.
Jag har mitt lager i Norrköping där man kan komma på bestämda tider och shoppa, annars har jag min webshop på www.diamondpix.se och även en Facebooksida ”DiamondPix Diamanttavlor Sverige” där man alltid får ett bra bemötande och den hjälpen man behöver.
Vi är stolta att få vara med för andra året i rad på Stockholm Hobby and Craft och kunna träffa er alla och kunna visa er våran hobby.

Vi ses på StockholmHobby and Craft 2020 alla pysslare!

kram
Michaela

*************************************************************

Webshop:  https://shop.mariesskaparhorna.se/

Instagram: Maries_skaparhorna

*************************************************************

www.ljuvaanglar.se

*************************************************************

Facebook : Scrap & Hjälp Säljer

Instagram : scrapohjalp

Mail : info@scrapohjalp.se

www.scrapohjalp.se

blogg : scrapohjalp.blogspot.com

Precentation : Scrap & Hjälp är idag en fysisk butik och en web shop för både äldre å yngre pysslare.

Jag (Marion) och min man Lasse startade för 2 år sedan. Och vi har i snabb takt växt till en butik med ett stort urval av produkter. Vi packar ned butiken och åker på träffar runt om i Sverige för att visa upp vårt sortiment.

Vi hälsar inbitna scrappare men särskilt nya extra välkomna till Scrap & Hjälp i Göteborg.

Mvh

Marion Kjellberg

*************************************************************

www.scrapart.se

*************************************************************

Facebook: https://www.facebook.com/doodleido/

Ida presenterar sin butik:

Doodleido är en liten butik med fokus på Bullet Journaling. Vi tillhandahåller ett litet och noga utvalt sortiment av anteckningsböcker/journals, pennor, washitejp och andra tillbehör som gör planerande enklare och roligare. Vi säljer också den populära pennboxen, eller Doodleido Pen Box som den egentligen heter. Det är en prenumerationstjänst som ger alla pennälskare möjligheten att testa nya pennor – upptäcka nya favoriter och hitta guldkorn i det enorma utbud som finns. Med månadens tema i pennboxen utmanar vi också kunderna att testa nya tekniker i sin bullet journal och gärna vara konstnärliga och kreativa på sina egna villkor!

Hittills är vi också den enda svenska butiken som säljer de omåttligt populära anteckningsböckerna från Archer & Olive, med papper på hela 160 gsm. Det är ett otroligt tjockt och härligt papper som gör att man kan vara extra kreativ i sin bullet journal med vattenfärger och andra färger utan att det blöder igenom eller påverkar papperet alldeles för mycket. Vi har också de coola böckerna från Compoco och svensk washi från Willwa.
Jag som äger butiken heter Ida Karlsson, bor utanför Östersund och driver butiken hemifrån. Jag arbetar också som journalist och skribent på tidningen Elbilen och älskar djur. Vi har själva hund, undulater, höns och ankor och skulle gärna vilja ha flera djur, om det inte vore för att min sambo satt ”djurförbud”. Jag har varit utbränd i flera omgångar och planeringsmetoden bullet journaling blev lite som en räddningsplanka för mig då jag mådde som allra sämst. Som ”vilande scrappare” ger det mig också möjlighet till en viss dos av kreativitet men med mindre utrustning – eller vem försöker jag lura egentligen? Jag har ju ett helt rum fullt!

*************************************************************

https://www.facebook.com/scrapdraken/

*************************************************************